Familieshoot bij het Oxe

Familiefotoshoot vol avontuur en LOL!

Wat een fantastische dag was het om kiekjes te schieten! Een familie had me ingeschakeld voor een verrassende familieshoot voor de ouders/opa en oma. We stonden klaar op de betoverende locatie Oxe. Ik was er nog nooit geweest, maar wow, wat een plek! Een mega groot huis omringd door prachtige natuur en een openbare tuin waar je de mooiste plaatjes kunt schieten. Een waar fotografieparadijs dat ik zeker aanbeveel voor zomerse shoots (want ja, in de winter is het vast een beetje kaal daar, toch? 😜).

We begonnen met een klassieke pose: iedereen 'catwalkte' naar mij toe en weg van mij af om wat onwennigheid weg te nemen. Eenmaal wat relaxter was het tijd voor individuele foto's. En geloof me, ik schiet graag met een vleugje humor! Voor de kids had ik een voorleesboekje en bellenblaas paraat. Ik zorgde voor een mix van gewenste foto's en spontane momenten (die laatste zijn toch het leukst, vind je niet?).

 

De jongste vond het allemaal reuzespannend, maar na wat verhaaltjes en bubbels kwam ook hij helemaal los. Kortom, een super toffe fotoshoot! De familie deed gezellig mee, wat zorgde voor spontane en vrolijke plaatjes. Een dag vol avontuur, lol en natuurlijk fantastische foto's waar iedereen met veel plezier op terug zal kijken! πŸ“ΈπŸŽ‰

Vorige
Vorige

Familieshoot in de tuin