Familieshoot in de tuin

Hilarische Familiefotos met Opa in Bodegraven!

Dit weekend had ik de eer om weer een te gekke fotoshoot te doen met de familie bij opa in zijn achtertuin. En man, wat een feest was dat! De tuin was echt enorm, perfect om lekker rond te rennen en te gek te doen voor de camera. En de familie? Die was zó enthousiast, het leek wel alsof ze stonden te popelen om weer voor mijn lens te verschijnen!

Dit was alweer de tweede keer dat ik met dit gezin mocht werken en het was weer een groot succes. Een lekkere spontane boel, zeg maar. De eerste keer waren ze al enthousiast, maar na deze tweede shoot wilden ze me bijna vasthouden als huisfotograaf. Ik bedoel, wie wil dat nou niet? 😉

Oja, Bodegraven... Dat was wel even een stukje rijden voor me, hoor. Maar hey, voor zulke gezellige klanten heb ik dat graag over. De achtertuin was gewoon perfect voor het vastleggen van al die hilarische familiemomenten. De kids waren echt non-stop aan het rennen, spelen en lachen. Echt heel leuk om vast te leggen.

Ik hou ervan om gezinnen te fotograferen, weet je. Het geeft me de kans om die speciale momenten vast te leggen en de herinneringen voor altijd te bewaren. En geloof me, dit keer was het weer een schot in de roos. Op naar de volgende shoot met deze leuke bende! 📸🎉


Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over mijn fotografiediensten of ideeën wilt bespreken voor je gezinsfotoshoot. Ik vind het erg leuk om nieuwe families te ontmoeten en hun unieke verhalen vast te leggen door de lens van mijn camera.

Vorige
Vorige

Trouwshoot van Jurriën & Madelon

Volgende
Volgende

Familieshoot bij het Oxe