Familieshoot bij hotel Gaia

Wat een ongelofelijk geweldige familieshoot was dat zeg, en weet je wat het allerleukste was? Het weer werkte ook nog eens ontzettend goed mee! Een tikkeltje mistig was het en dat zorgde eigenlijk voor een beetje mysterie in de foto's. Het was alsof we in een sprookje terecht waren gekomen, daar hou ik wel van!

Familieshoot in Deventer

De locatie van onze fotoshoot was bij hotel Gaia in Deventer. Ik moet je zeggen, dit is echt zo'n plek waar ik keer op keer graag terugkom voor een familieshoot of gezinsshoot. De setting is gewoon perfect! En, kun je je voorstellen, de familie had echt de leukste kleuren kleding aan. Dat gaf zo'n fijne sfeer aan de hele shoot. Echt een feest voor het oog!

Familieshoot in Deventer

Om de boel wat losser te maken, bedacht ik allemaal leuke opdrachtjes. Zo voelde het poseren helemaal niet als poseren, maar meer als een gezellige bezigheid. En we hebben wat afgelachen, zeg. Die humor en gezelligheid spat gewoon van de foto's af!

En weet je wat nou grappig was? De kids hadden de grootste lol, want het bos zat werkelijk vol met kikkers! Dat gaf de fotoshoot ook voor hen een extra leuke dimensie. De avonturiers hadden echt de tijd van hun leven.

Familieshoot in Deventer

De band binnen de familie was zo duidelijk voelbaar. Opa en oma straalden gewoon van trots als ze naar hun kinderen en kleinkinderen keken. Dat warme gevoel zie je echt terug in de foto's. Zo'n hechte en liefdevolle familie, prachtig om vast te leggen.

Familieshoot in Deventer

Ik kan wel stellen dat deze familieshoot met recht fantastisch genoemd kan worden. Ik kijk nu al uit naar nog veel meer van dit soort geweldige avonturen in de toekomst! Laat maar komen die families!

Familieshoot in Deventer







Volgende
Volgende

Bruiloft van Patrick en Tamara